ТД АНДОНОВ ДООЕЛ

18 годишно искуство на полето на увоз и продажба на адитиви, репроматеријали за прехранбената индустрија, машини за месопреработувачка индустрија... повеќе

Телефон
032/440-633
Факс
032/442-709
E-mail
info@andonov.com.mk
en mk
01Jun

Стартување на сајтот на Андонов

Денеска - 01.06.2011 официјално го стартувавме веб сајтот. Нашата примарна цел е претставување на нашите услуги на Интернет,...

31May

Линија за закачување RHS 230

RHS 230 од REX е ефикасно решение за закачување на колбаси веднаш по твистирањето. Се прикачува или по калибраторот RKS 85 или д...

30May

Колапро говедски протеин - стандард, премиум, премиум за инјектиранје

Колапро претставуваат чисти, природни колагени фибри, направени од квалитетни говедски кози. Колапро производот е вис...